Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Tenim un programa engrescador en què la prioritat és Pineda»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Diego Sánchez es presenta com a candidat del PP a Pineda per les eleccions municipals del 28 de maig, en un acte a l'auditori amb Dolors Montserrat, eurodiputada i portaveu PP al Parlament Europeu i també Josep Tutusaus, Secretari Provincial del PP de Barcelona I'Alcalde de Pontons. En l'acte l'han presentat com a «un valor segur per Pineda», un «polític amb experiència» i amb un «discurs coherent» amb tot el que defensen.

 

El candidat popular ha dit a Ràdio Pineda que el programa que presenten es basa en posar els interessos dels pinedencs al capdavant i el seu benestar. Alguns dels eixos del programa del Partit Popular són la seguretat, actuacions contra l'ocupació de pisos per part de màfies, baixar la pressió fiscal i polítiques socials.

 

Diego Sánchez va agrair a tothom que li va donar suport assistint a l'acte. Per la seva part, l'eurodiputada Dolors Montserrat ha dit que «coneix bé a Diego Sánchez i és una garantia a l'Ajuntament». Ha afegit que «ha demostrat que és una persona útil a Pineda i ho va demostrar mentre va ser a l'Ajuntament de Pineda». Ha dit que «al PP de Pineda hi ha talent i són molt coherents amb el seu missatge i les seves accions». Ha dit que les prioritats seran ajudar els emprenedors, millorar la seguretat, potenciar el turisme. L'habitatge per als joves i més neteja».

 

1

 

 

1

 

El PP presentarà més de 100 candidatures a la província de Barcelona i el Secretari Provincial del partit ha dit que «volen fer polítiques molt properes a la gent. De Diego Sánchez ha dit que «té experiència i sap fer equip, que sap el què vol i per això -ha dit- seria molt bo per Pineda que fos el proper alcalde». També ha dit que «el PP té empenta a Pineda amb el president de la secció local més jove de tot Barcelona i Catalunya». A l'acte també hi va ser el president local, Gerard Roig que va presentar l'acte.

 

1