Vés al contingut
1

Pineda en Comú-Podem presentarà la seva candidatura aquest dissabte a l'Auditori

 

Escolta l'entrevista a Marcos Ortega

 

La presentació de la candidatura es farà dissabte a les 6 de la tarda en un acte a l'Auditori de Pineda. Es presentarà tota la candidatura i també els principals eixos del programa electoral. Marcos Ortega és el candidat a l’alcaldia per Pineda en Comú Podem i estarà acompanyat de la diputada al Parlament, Núria Lozano i el diputat Joan Mena.

Ara fa uns dies també es va anunciar la nº 2 del partit que és Laura González, autònoma i emprenedora del mon immobiliari. De nº 3 l'acompanyarà Cristina Garcia, de professió psicopedagoga. Segueix a la llista amb el nº 4 Miquel Reyes, comptable i assessor pel dret a l’habitatge. Amb el nº 5 hi ha Carlos Muñoz, tècnic d’esports i guia turístic. A l'acte de dissabte es podrà conèixer la resta de l'equip i s'ha anunciat un pica-pica al final. És un acte obert a tothom.


 

Segons Pineda en Comú Podem, «es una candidatura de diferents perfils, del món social i del món empresarial i financer i compta també amb persones del món educatiu, cultural i esportiu». També assegura que «és una candidatura que representa diferents edats i de diferents barris de Pineda».

 

1