Vés al contingut
1

1500 nens i nenes de primària de les escoles de Pineda canten ‘Sota un mateix sol’

Foto d'arxiu: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Amb aquesta temàtica ‘Cantem sota un mateix sol’ 1500 alumnes de primària de totes les escoles de Pineda participen aquest divendres al matí a la 17ª Cantada Escolar a Can Xaubet. La Cantada l'organitza el grup de Treball del Departament d'Ensenyament, format per tots els mestres de música de les escoles de Pineda, i l'Ajuntament de Pineda. Dolors Nogueras, directora de l’escola Montpalau i membre d’aquest grup de treball ha explicat que es tracta d’un esdeveniment únic i especial, tant pels alumnes com per les famílies.

 

Com cada any, els alumnes estaran acompanyats pels músics Joan Bernaus al baix, Pau Pomés al teclat, Pep Romaguera guitarra elèctrica i arrenjaments i Adrià Sanz a la bateria. Dolors Nogueras ha explicat que els nens i nenes cantaran cançons que parlen d’amor, de respecte, d’acceptació i col·laboració.

 

La cantada es fa aquest divendres a Can Xaubet i començarà poc després de les 10 del matí (1/4 d'11). És oberta a tothom i es demana que els assistents que hi vagin, ho facin, si és possible, a peu. Les escoles que hi participen són: Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser, Sant Jordi, Mediterrània, Montpalau i Poblenou.

 

Us recordem que, com cada any, Ràdio Pineda retransmetrem en directe la cantada per tots els canals de Ràdio Pineda: 94.6 FM, www.radiopineda.cat i APP de Ràdio Pineda als mòbils. I també farem connexions en directe pel nostre canal d'Instagram@radiopineda

 

 

1