Vés al contingut
1

Els nens i nenes de Pineda canten per "la diversitat i la tolerància" a la 17ena Canta Escolar

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ la Cantada

 

Escolta AQUÍ les entrevistes de valoració

 

Caminem lluny, una de les cançons més emblemàtiques de Dr. Prats, ha servit per cloure, aquest matí la 17ena Cantada Escolar. 1500 nens i nenes de Primària, de totes les escoles de Pineda, han participat un any més en la Cantada, amb cançons tan conegudes com «Jo sóc com tu» de Catarres, «El mismo Sol» de Álvaro Soler o Blowin in de wind, de Bob Dylan. Un esdeveniment multitudinari que ha omplert de públic Can Xaubet, organitzat per les escoles (Dep. Ensenyament) i l'Ajuntament de Pineda.

La cantada ha estat dedicada a la diversitat, la tolerància, al respecte, l'acollida i a tot allò que ens fa sumar. Xavier Amor ha destacat el que suposa aquest esdeveniment i ha agraït a tothom qui l'ha fet possible.

 

1

En l'acte s'ha fet un homenatge a l'agent de la Policia Local, Pili Romero, que s'ha jubilat recentment. Durant 23 anys s'ha encarregat de l'Educació Viària dels nens i nenes de totes les escoles de Pineda durant 23 anys.Pili Romero ha dit als micròfons de Ràdio Pineda que s'ha emocionat.


 

La regidora de Cultura i Educació ha destacat que es tracta d'una jornada única i especial, pels infants i les famílies. També s'ha mostrat molt satisfeta de la cantada Dolors Nogueres, en representació dels mestres de música

1

Com Cada any, els alumnes han estat acompanyats pels músics Joan Bernaus al baix, Pau Pomés al teclat, Pep Romaguera guitarra elèctrica i arrenjaments i Adrià Sanz a la bateria.

 

Les escoles que han participat són: Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser, Sant Jordi, Mediterrània, Montpalau i Poblenou.

 

2

3

 

3

4

5

 

5