Vés al contingut
1

L’obra de teatre ‘El diari d’Anna Frank’ del grup Deixalles 81 guanya el concurs de teatre de Pineda

Fotos: Centre Cultural


 

La companyia de teatre de Sant Feliu de Codines guanya el concurs de teatre Premi Vila de Pineda en les categories de millor companyia, millor actor principal per Sergi Capdevila, premi a la millor escenografia, millor vestuari i premi de Votació Popular. La companyia també ha obtingut el segon premi en les categories de millor direcció per Josep Canet, a la millor actriu principal per Magalí Verge en el paper d’Anna Frank, al millor actor de repartiment per Adrià Capdevila i a la millor actriu secundària per Nina Claveria.

 

Hi ha hagut més premis. La Inestable Ceretana de Puigcerdà s’ha endut vuit premis pel seu muntatge ‘Records del 36’, entre ells millor il·luminació, millor muntatge musical, millor actor de repartiment per Xavi Piguillem, millor direcció per Teresa Pérez i segon premi a la millor companyia, entre altres.

 

2

 

L’obra de teatre ‘La reina de la bellesa de Leenane’ a càrrec de El Centru de Canet de Mar s’ha endut el primer premi a la millor actriu principal per Cati Forcano i Montse Estarlich i tercer premi pel millor actor de repartiment per Alfred Oms.

 

3

 

L’entrega de premis s’ha fet aquest dissabte al vespre a la sala gran del centre cultural.

 

4