Vés al contingut
1

Dilluns 1 de maig es farà la 2a edició de la Nedada Solidària de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Anirà a càrrec de l’Associació Àfrica increïble i es farà l'1 de maig al matí a la Base Nàutica. Tots els beneficis que es recaptin aniran destinats als projectes solidaris de l’associació Àfrica Increïble, sense ànim de lucre basada en fer tasques educatives, sanitàries i d’ajuda a les dones a trobar una sortida laboral a Gàmbia.

Sònia Garrido, membre de l’associació ha explicat que l’any passat es va fer una primera edició de prova que va ser tot un èxit i aquest any hi tornen amb una nedada de 2000m al mar i el recorregut seguirà un circuit de boies. Hi haurà premis per els 3 primers que arribin a la meta. També, a la base nàutica de Pineda, trobareu una botiga solidària amb productes fets a mà amb teles africanes, a més d’altres propostes solidaries on es podrà col·laborar.

 

Tot comença el dia 1 de maig a les 9 del matí i la nedada començarà a les 10. Hi haurà servei de vestuaris, lavabos i servei de guarda roba i un equip de voluntaris encarregats de la seguretat i la vigilància dins i fora de l’aigua. També hi haurà premis per els 3 primers que arribin a la meta i botiga solidària amb productes fets a mà amb teles africanes.

També es podrà fer lloguer de caiac i pàdel surf a 5€ de 11.30 a 13.30 per a tothom qui vulgui i venda de cerveses solidàries al Xiringuito l’Escora: els diners de totes les cerveses que es venguin aniran destinats a projectes de l’associació.

La música anirà a càrrec de DJ Ricard Ubach i servei de fotografia a càrrec de @quèhevist by Jordi Gras.

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer a través de l'instagram de l’associació Àfrica increïble on hi ha penjat un QR que cal escanejar i seguir les instruccions, és molt fàcil.

@africaincreible

Inscripcions fins el 26 d’abril 15€, i del 26 d’abril a l’1 de maig 18€. Inscripcions presencials l'1 de maig, 18€ a l’oficina de la base nàutica de Pineda.


 

Els projectes de l'entitat

Fins ara s'ha fet una escola infantil i de primària en un poble on les escoles més properes estaven massa lluny. El projecte també es fa càrrec de la manutenció de dos infants sords, així com la seva escolarització a un centre escolar especialitzat per a nens sords. També es fa càrrec de la manutenció i escolarització de 3 infants a una escola amb previsió de futur acadèmic i està en procés de construcció un taller de costura per ensenyar un ofici i donar una oportunitat laboral a les dones del poblat i voltants.

Si algú li interessa fer-se soci o preguntar com funciona l’associació que es posi en contacte a través de la web www.africaincreible.com o a través de l’instagram @africaincreible