Vés al contingut
1

El Centre Excursionista Montpalau Team organitza la Marató pel Montnegre i la Transmaresme en BTT

 

 

La Marató del Montnegre no és competitiva i es pot fer caminant o bé corrent i es farà el dissabte 27 de maig. És un recorregut de 42 quilòmetres i 1500 m+ de Pineda fins el sostre del Montnegre, el Turó d'en Vives. Cal un nivell físic alt i la possibilitat d'escurçar el recorregut. És una activitat oberta a tothom i gratuïta pels socis i de 5€ pels no socis. El punt de trobada serà el dissabte 27 de maig a les 6 del matí a l'església de Santa Maria de Pineda. Pels que la vulgueu fer corrent l'hora de sortida és a 2/4 de 8 a la mateixa església. Es passa per punts neuràlgics com ara el Montpalau i també Hortsavinyà o Santa Maria de Montnegre entre altres.

 

1

 

1

 

 

1

 

 

1


 

I pels amants de la bicicleta de muntanya, us podeu inscriure a una ruta en BTT que recorre tota la comarca del Maresme per muntanya. És la Transmaresme, una ruta que es farà el diumenge 14 de maig i surt de Badalona i arribarà a Pineda. Són 80 quilòmetres amb un desnivell de 2200 metres positius, que la fan exigent però molt bonica i sempre per camins i pistes de muntanya. Cal un nivell físic alt per a fer la marxa, i és oberta a socis i no socis (5€) de l'entitat.

Per apuntar-vos cliqueu aquí


 

Punt de trobada, Estació de tren de Pineda, diumenge 14 de maig a les 6 del matí. Hi haurà cotxe d'assistència per a mecànica i per imprevistos. Cal portar dinar i esmorzar i aigua. També hi ha l'opció de començar a Argentona si no voleu fer tota la ruta.

Més informació a: https://www.montpalauteam.cat/fes-te-soci


 


1