Vés al contingut
1

Els muntatges ‘Terra Baixa’ i ‘Il·lustres execrables’ aquest cap de setmana al Centre Cultural

Fotos: ETAI

 

Els dos grups de ‘Teiatrerus’ de l’escola de teatre Artur Iscla presenten aquest cap de setmana els muntatges ‘Terra Baixa’ i Il·lustres execrables’ a la sala gran del Centre. Entrades a la venda al preu de 4 euros pels socis del Centre i de 8 euros pels que no són socis de l’entitat. L’obra de teatre ‘Terra Baixa’ es pot veure aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda i diumenge a les 8 del vespre. Paula Fossati, directora del muntatge ha explicat que hi haurà música en directe i ha destacat la bona feina del grup per oferir un espectacle de qualitat.

 

L’altre grup de Teiatrerus presenta el muntatge ‘Il·lustres execrables’ que podeu veure aquest dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 5 de la tarda. Marcela Gómez Fossati, directora de l’obra ha dit que es tracta d’una adaptació que ha fet el grup del mateix llibre, on podrem veure 10 monòlegs de personatges coneguts que parlen de la part més fosca de la seva vida.

Els dos espectacles s’inclouen a les cloendes que fan aquests dies els diferents grups de l’escola de teatre Artur Iscla.

 

1

 

 

 

2