Vés al contingut
1

Junts proposa que els veïns/es de Poblenou puguin decidir qüestions que els afecten com a Entitat Municipal Descentralitzada

Noemí Llorens fent campanya a Poblenou

 

Així ho ha explicat la candidata de Junts Noemí Llorens que vol obrir aquest debat i crear una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), com passa a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès) o l'Estartit (Torroella de Montgrí). Segons ha explicat que «és un barri que té una identitat pròpia, amb massa social que té una necessitat de regir-se». Per això proposen «un govern de barri que pugui prendre decisions», una proposta que passaria perquè fins i tot tingués un pressupost propi.

 

Poblenou té una massa de prop de 10.000 habitants i segons Noemí Llorens, és un debat que cal obrir i per això ho porten al programa electoral. Ha afegit que «hi ha «inquietud i interès entre els veïns per autogestionar aspectes de tot tipus i així podria prendre les seves pròpies decisions» comptant amb l'Ajuntament de Pineda. Per això proposen fer un procés participatiu per decidir si el barri de Poblenou es vol constituir com a EMD.


 

Per diumenge tenen previst fer un acte polític a les 12 del migdia a la plaça de les Mèlies, i en cas de pluja a l'Espai Sara Llorens, antiga biblioteca.

 

1