Vés al contingut
1

Acaba la campanya electoral pel 28M i tots els partits demanen el vot

 

 

Xavier Amor (PSC): «Demano una gran victòria perquè només un equip fort pot liderar l'Ajuntament de Pineda»

Xavier Amor ha dit que «tenen la proposta més clara i el vot no va de sigles sinó de persones i aposten per agafar totes les noves oportunitats que tindrà Pineda els propers quatre anys». Ha afegit que «no només cal llegir els programes electorals sinó que també va de confiança sobre quin pot liderar millor el municipi». Ha demanat una victòria «ample perquè només un govern fort pot liderar l'Ajuntament de Pineda».

El PSC tanca la campanya avui al vespre amb una revetlla a la plaça de la Biblioteca de Poblenou a partir de les 8 del vespre amb servei de bar i música i festa dels anys 80.

 

1


 

Mònica Palacín (ERC): «Volem governar pel poble sencer i som l'alternativa real»

La candidata d'ERC, Mònica Palacín ha dit que «volen treballar per a tothom, en un poble que estimen». Ha dit volen «governar pel poble sencer i les seves associacions amb drets per a tothom i governant amb valors». També ha dit que «demana el vot per la gent que no vol votar o està decebuda amb la política, dient que són l'alternativa real».

ERC tancarà la campanya amb un acte al vespre a la plaça de les Mèlies amb una botifarrada.

 

1


 

Marcos Ortega (Pineda en Comú-Podem): «Volem aportar responsabilitat per una Pineda que cuidi a tothom»

El candidat de Pineda en Comú-Podem Marcos Ortega ha dit «a les eleccions ens hi juguem el futur, i ells aporten la responsabilitat de tenir una Pineda que cuida a tothom, amb un ajuntament més proper pels ciutadans». També ha dit que «ajudaran als negocis, el comerç i la indústria, i apostaran per la lluita contra l'emergència climàtica».

L'acte de fi de campanya el faran a la plaça de les Palmeres amb un sopar popular.

 

1

 

 

Noemí Llorens (Junts per Pineda): «Aporten treball, tenacitat, aire fresc i bones propostes»

Noemí Llorens ha dit que «votar és un dret i cal exercir la responsabilitat d'anar a votar». Ha afegit que «aporten treball, tenacitat, aire fresc i bones propostes». Noemí Llorens demana a tothom a anar a votar.

L'acte de fi de campanya es fan des de les 7 de la tarda a la plaça de Sant Pere Pescador amb havaneres i la participació de Jordi Sánchez, de Junts per Catalunya.

 

1


 

David Torner (Pineda Endavant-APL): «Volem representar el vot de tothom i per a tothom i renovar la democràcia a l'Ajuntament»

El candidat de Pineda Endavant Ara Pacte Local David Torner ha demanat el vot pe la seva formació perquè «són la possibilitat de tenir una democràcia plena a l'Ajuntament i són el canvi». Ha afegit que «són el vot de tothom i per a tothom i només volen fer polítiques per millorar la població».

Pineda Endavant-Ara Pacte Local fa l'acte de fi de campanya avui divendres a 2/4 de 8 de la tarda a la sala de plens de l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

 

Yolanda Alfonsín (Ciutadans): «Represento la classe mitjana que vol el canvi i donar oportunitats a tothom»

La candidata de Ciutadans, Yolanda Alfonsin, ha demanat el vot per «donar la oportunitat de donar la veu als veïns, ja que representa la classe mitjana que vol el canvi». Ha dit que «hi ha famílies que no arriben a fi de mes i a tots ells, els demana el vot».

 

1

 


Diego Sánchez (PP): «No vull canviar d'ideologia a ningú, però podem treballar per canviar Pineda i fer-la més forta»

El candidat del PP Diego Sánchez ha dit que «no volen canviar a ningú de la ideologia, però poden canviar Pineda i fer-la més forta». El seu objectiu és que la gent «treballi amb llibertat amb un projecte de vida igualitària i amb seguretat».

El PP farà un acte de fi de campanya avui divendres al vespre a la plaça de la pagesia.

 

1


 

David Rojas (VOX): «Vull tornar la tranquilitat a Pineda i ajudar al comerç local»

El candidat de Vox David Rojas ha dit que «Pineda sempre ha estat un municipi a qui vulgui treballar però no es pot donar la benvinguda als delinqüents». Ha demanat el vot per la seva formació «per tornar a la tranquilitat» i demana fer confiança a Vox.

 

 

VALENTS

Joan March (Valents): «Som una opció real, amb un programa que pot cobrir les necessitats de tothom»

El cap de llista de Valents, Joan March ha demanat el vot dient que «són una opció real per a tothom, amb un programa que vol cobrir les necessitats de la ciutadania». Ha demanat que l'electoral compari els programes electorals per avaluar-lo i demana «comparar-los i veure què s'ha fet durant els darrers anys». Per això demana la confiança en la seva formació política.

 

1