Vés al contingut
1

Nous ajuts a empreses i emprenedors/es de Pineda: fins al 31 d'agost es poden demanar

 

 

Les línies d'ajuts són per trasllat d'activitats, millores dels locals comercials, ajuts per a autònoms, per la contractació de persones i també per la transformació digital. Hi ha subvencions que poden arribar fins els 1080€ per a cada projecte i es gestionen des del Centre Innova de Pineda.


 

Les línies presentades i algunes de les seves condicions són les següents:

Ajuda per trasllat d’activitats. Fets entre l’1 d’octubre de 2022 i el 31 de juliol de 2023. Es contemplen tots aquells trasllats fets dins de Pineda cap a zones de concentració comercial o cap al polígon. També disponible per als qui s’han traslladat des d’un altre municipi cap a Pineda de Mar. Es subvenciona fins el 50% del trasllat i un màxim de 1.500€ totals.


 

Ajuda per a noves persones autònomes. Dedicat a persones que hagin iniciat la seva activitat laboral com a autònoms a partir de l’1 de setembre de 2022. Aquesta línia s’incrementa fins els 1080€.


 

Ajuda per contractació de noves persones. Reservat per aquelles empreses amb centre de treball ubicat al municipi que hagin contractat, a partir de l’1 de setembre de 2022, a persones provinents de l’atur. Aquesta línia també s’incrementa respecte la d’anteriors anys, arribant a 1.080€ en aquesta ocasió.


Ajudes per a la transformació digital. Despeses i inversions fetes entre l’1 d’octubre de 2022 i el 31 de juliol de 2023, en projectes i actuacions de transformació, implantació, formació o consultoria digital de negocis. La subvenció d’aquesta línia pot arribar als 750€.


Ajudes per a ampliacions, adequacions i millores de locals comercials. Per a establiments de Pineda que hagin fet obres d’aquest tipus en el període que va de l’1 d’octubre de 2022 al 31 de juliol de 2023. Per aquests casos es pot adjudicar fins el 50% del total amb un màxim de 1.500€ per actuació.


 

El termini per presentar sol.licituds acaba el 31 d'agost i per a consultar les bases dels ajuts, podeu visitar el web www.pinedademar.org o adreçar-vos al Centre Innova.