Vés al contingut
1

L'AVAH i Fundació Miquel Valls per la ELA rebran les subvencions de la Fundació Obra de Maria

Foto: Premsa Fundació Catalana d'ELA MIquel Valls

 

Aquest dimecres a les 7 de la tarda, la Fundació Social Obra de Maria farà l’acte d’entrega a les entitats finalistes, de la subvenció per projectes destinats a les persones grans. Aquest any, les entitats finalistes son AVAH i Fundació Miquel Valls per la ELA, els seus projectes han estat dotats amb 15.000 i 10.000 Euros respectivament.

Joan March, president de Fundació ha explicat que a part dels projectes propis que duen a terme, van optar aquest any per presentar una línia de subvencions per entitats que tinguessin projectes singulars, que ajudessin a les persones grans, «i que s’aliniessin amb el nostre objectiu que es la millora de la qualitat de vida de les persones grans».

El volum de propostes que ens han arribat, i alhora de fer una valoració adequada, meditada i segons les bases que vam estipular, ens ha obligat a endarrerir la resposta i el resultat final. No ha estat fàcil, tots els projectes mereixen el nostre respecte i admiració, i a més, quan parlem de persones que treballen i es dediquen en cos i ànima a ajudar a altres.”

La Fundació Obra de Maria té també projectes dedicats a la gent gra, entre ells i un dels més importants, “Prevenció de la soledat no desitjada», centrat el l'Alt Maresme i en concret a Pineda i Calella, amb col·laboració amb la FATEC i el Tecnocampus de Mataró.