Vés al contingut
1

139 l/m2 recollits a Pineda el passat mes d’agost.

Foto d'arxiu de Geno Velasco

 

 

EL TEMPS

 

Màxima d’ahir: 28’5º

Mínima d’avui: 18º

 


 

Resum dades meteorològiques del mes d’agost

 

En tot el mes d’agost hem recollit 139 l/m2 a Pineda.

Recollits especialment els últims dies de la Festa Major de Pineda. Pluja molt localitzada a la costa i que ha estat benvinguda i aprofitada, donant un respir als boscos davant la situació de sequera extrema. De fet, ha sigut el segon agost més plujós dels últims 30 anys a Pineda.

Pel que fa a la temperatura, l’any passat la mitjana va ser de 25’8º i aquest any la temperatura mitjana ha estat de 24’7º. L’any passat vam tenir 16 dies seguits amb valors superiors als 30º i aquest any només hem patit 7 dies amb temperatures per sobre dels 30º

 

La temperatura màxima del dia 23 d’agost que va ser de 33º. La temperatura mínima més alta registrada el passat mes d'agost va ser els dies 23 i 24 amb un valor de 25’5º.


 


 

Previsió:

Pocs canvis pel que fa al temps el que queda de setmana. Seguim amb molta bonança, calor a les hores centrals del dia, i encara amb ressaca de mar de fons. La pols en suspensió no acaba de marxar, sembla que avui no en tenim tanta, però el cap de setmana tornarem a veure el cel enterbolit.

La setmana que ve, dilluns, Diada Nacional de Catalunya, encara mantenim l’estabilitat però a partir de dimarts podria canviar el temps. Veurem com ens afectarà.


 

Dades del temps de Jordi Pérez