Vés al contingut
1

El Centre Innova ofereix cursos gratuïts durant el trimestre de tardor per a empreses, autònoms i persones emprenedores

El Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda (situat al carrer Torres Quevedo número 16) ha presentat el seu calendari formatiu per als mesos de setembre, octubre i novembre. La majoria dels cursos són en dates puntuals, a desenvolupar entre una i tres jornades en horari de tarda. Aquest és el cas de les formacions «Comnunica't, promociona la teva empresa», del taller dedicat a Instagram per empreses, la formació sobre «Geolocalització del teu negoci» i el curs de l'eina de disseny gràfic gratuït CANVA per empreses


 

Només L'aventura d'emprendre - Programa formatiu per a persones emprenedores, es fa durant dos mesos (els dimecres i els divendres entre el 22 de setembre i el 27 d'octubre). També es farà l'hora del cafè - Fem xarxa. És una proposta que, més que un curs, consistirà en una trobada on compartir experiències professionals i enriquir els coneixements. Es repetirà tots els dilluns entre el 2 d'octubre i el 18 de desembre.


 

Totes les formacions són gratuïtes i obertes a qualsevol persona interessada, però requereixen d'inscripció prèvia. Centre Innova: innova@pinedademar.org. El telèfon 93 767 15 60 ó bé in situ al carrer Torres Quevedo número 16.

 

1