Vés al contingut
1

El Cau de Pineda comença el curs aquest dissabte

 

 

Abans es farà una reunió de famílies el divendres, on s'explica el funcionament del Cau i la distribució dels equips de caps, entre altres. La Festa del Pas que significa l'inici del curs de forma oficial es farà l'1 d'octubre.

El Cau de Pineda fa les inscripcions pel proper curs amb places limitades. Encara us podeu informar al Cau al passatge Tharrats a la Masia de Can Jalpí. El Cau es fa cada dissabte de les 4 a les 6 de la tarda.


 

El Cau” és com s'anomena de forma popular, el moviment escolta i guia a Catalunya. És una entitat sense ànim de lucre que forma part del moviment de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya.

L'objectiu és sobretot educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, treballant el seu creixement personal i convertir-los en persones actives, conscients i compromeses amb la societat. És un moviment que existeix arreu del món, i que sobretot, s'ho passa molt bé en contacte amb la natura i la societat que els envolta.

El Cau de Pineda està liderat per un equip de caps organitzats i formats amb la titulació corresponent com a monitors o directors de lleure infantil i juvenil.

Fan excursions, projectes adequats a cada edat, campaments de Setmana Santa i estiu, festes diverses, el Sant Jordi, etc.

En poden formar part infants a partir dels 6 anys fins als joves de 18. També podeu ser caps a partir de la majoria d'edat.


 

A Pineda el Cau ha celebrat ja el seu 60è aniversari de tasca ininterrompuda a la població, essent una de les entitats més actives del poble.

 

Per a qualsevol dubte podeu fer un mail a montpalau@escoltesiguies.cat i a @caudepineda


 

 

1