Vés al contingut
1

El teatre pinedenc entregarà aquest any el Premi Centre Cultural a Ramon Plaja i Xifre

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Ramon Plaja és expresident del Centre i durant el seu mandat es va iniciar l'Escola de Teatre i el Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar. Serà el diumenge 8 d’octubre, amb motiu de la Diada del Centre Cultural, on es donarà a conèixer tota la programació de la temporada teatral. Per segon any, l’entitat farà entrega del Premi Centre Cultural i Recreatiu 2023.

 

Els actes començaran a les 11 del matí a l’església parroquial de Santa Maria amb la missa.. A les 12 del migdia es farà la presentació de la Temporada de Teatre a la sala gran del Centre i també es farà l’entrega del Premi Centre Cultural i Recreatiu. En acabar es farà el dinar de germanor, al restaurant Pura Brasa. Els actes de la Diada del Centre acabaran a les 6 de la tarda amb la última representació del musical ‘Assassinat a l’Orient Express’ a la sala gran del Centre. Entrades a la venda al web del centre www.ccrpineda.com

 

2


 

Per fer la reserva del dinar heu de trucar al telèfon 633 66 90 90 indicant nom i cognoms de tots els comensals i opció de segon plat.

 

3