Vés al contingut
1

Timmo Jerret i Jacqueline Kallina són els guanyadors de l’Ironman Barcelona

 

Foto d'arxiu. Ironmann Barcelona

 

Aquest diumenge s'ha celebrat amb seu a Calella una nova edició de l’IRONMAN i l’IRONMAN 70.3. A la prova llarga els guanyadors han estat Timmo Jerret (08:39:12) i Jacqueline Kallina (09:43:37). A la mitja distància els guanyadors han estat Corentin Chouvelon (03:59:45) i Chloe Dooley (04:46:58).


 

Per tercer any també es celebra la mitja prova, per tant, s'han aplegat més de 5000 atletes de tot el món en una llarga jornada que ha estat marcada pel sol i el bon temps i sense vent. També destaca que cada cop hi ha més presència femenina. Els atletes provenen de fins a 85 països diferents, sobretot britànics, francesos, alemanys i italians. En total hi participen atletes de fins a 500 clubs esportius diferents. Els darrers dies han entrenat per Pineda i Calella. L'ambient també ha estat molt familiar. És la segona triatló més gran de tot Europa després de la que es celebra a Itàlia Emília Romagna.

El circuit és molt planer i això permet fer bons temps als participants i també és fàcil pels familiars animar els atletes.

 


 

Un participant ha perdut la vida mentre feia la prova ciclista

L'aspecte més trist de la prova és que un participant a l’IRONMAN 70.3 BCN ha perdut la vida aquest diumenge després de patir un accident en la prova ciclista. La víctima hauria col•lisionat amb un altre ciclista resultant ferit de consideració. L’home ha estat traslladat a un centre sanitari on finalment ha mort. Ironmann ha fet una nota de premsa on lamenten la mort i donen el condol a la família i a les seves amistats.


 

La marató s'ha disputat pel passeig entre Calella, Pineda i Santa Susanna

La prova consta d'una cursa en natació de gairebé 4 quilòmetres a la platja de Calella, una cursa en bicicleta de carretera de 180 quilòmetres de Calella a Vilassar, i una marató corrent de 42 quilòmetres de Calella a Santa Susanna passant per Pineda.