Vés al contingut
1

Ramon Plaja rebrà diumenge el premi Centre Cultural i Recreatiu 2023

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Ramon Plaja és expresident de l'entitat i durant el seu mandat va començar l'Escola de Teatre i el Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda. Ramon Plaja ha dit que «rebrà el reconeixement amb il.lusió i sobretot li fan els seus».

 

També ha dit que «la idea de fer el concurs va néixer després de veure que es feia en altres pobles, com ara a Calella, i va ser entès com a escola de teatre pel propi CCR de Pineda». També ha afegit que «l'Escola de Teatre és un mèrit de l'Artur Iscla, i ha estat el detonant de la vida al centre». Ha dit també que «ha donat molts fruits al CCR, sobretot de gent jove disposada a fer teatre».

L'acte es farà diumenge 8 d’octubre, amb motiu de la Diada del Centre, on es donarà a conèixer la programació de la temporada teatral. Per segon any, l’entitat farà entrega del Premi Centre Cultural i Recreatiu.


 

1


 


 

Els actes començaran a les 11 del matí a l’església parroquial de Santa Maria participant a la missa. Esther Deprius, presidenta de l’entitat, ha explicat que aquest any, com a novetat, recuperen l’himne del Centre Cultural que interpretarà la Coral Juvenil Santa Maria.

 

A les 12 del migdia es farà la presentació de la temporada de Teatre i també es farà l’entrega del Premi Centre Cultural i Recreatiu, a Ramon Plaja. En acabar es farà el dinar de germanor, al restaurant Pura Brasa. Els actes acabaran a les 6 de la tarda amb la última representació del musical ‘Assassinat a l’Orient Express’. Entrades a la venda al web del centre www.ccrpineda.com


 

Per fer la reserva del dinar heu de trucar al telèfon 633 66 90 90 indicant nom i cognoms de tots els comensals i opció de segon plat.