Vés al contingut
1

Torna l’activitat als Patis Oberts de les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra

Fotos: Ajuntament de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest divendres i el cap de setmana, durant tots els matins, tornen els Patis Oberts a les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra amb activitats i jocs per als nens i nenes i les seves famílies. A cada centre s’hi preparen espais amb diferents jocs amb propostes per a totes les edats. Mentre els més petits poden jugar amb piscines de boles o peces de construccions, els més grans poden jugar amb raquetes o jocs de taula, combinant amb un espai de lectura amb còmics i contes. A més, cada dia es proposa un taller diferent del que pot participar tothom.

La regidora de Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Pineda Ester Puertas ha explicat que ja són un referent per a les famílies on poden compartir espais i temps de joc amb els infants.

 

Ester Puertas també ha explicat que a cada centre s’hi preparen espais amb diferents jocs i tallers, oferint propostes per a totes les edats cada setmana, tant per als més petits com els més grans.

 

Aquest divendres, als dos patis oberts, es farà un taller de tatuatges. A l’escola Sant Jordi, dissabte podreu fer un circuit esportiu en família i diumenge es faran imants creatius. I si aneu al pati obert de l’escola Antoni Doltra, dissabte, podreu fer Imants Creatius i diumenge muntar robots.

 

1

Foto d'arxiu dels patis oberts

 


 

Una proposta del PEE

Els Patis Oberts s’organitza des de la Regidoria de Ciutat Educadora de l’Ajuntament a través del Pla Educatiu d’Entorn. L'objectiu de potenciar l’educació més enllà de l’horari escolar, posant de relleu la influència que tot l’entorn manté amb l’educació de les nostres filles i fills. El programa «Corresponsables» del Govern d’Espanya i el «Temps x Cures» de la Generalitat de Catalunya hi col·laboren.

 

1

 

2

 

3