Vés al contingut
1

Aquest diumenge arriba la Marxa Popular 'Pineda Contra el Càncer'

Fotos: Ràdio Pineda

Aquest diumenge arriba la Marxa Popular 'Pineda Contra el Càncer'. Com a totes les edicions, aquesta marxa solidària es basa en la il·lusió col·lectiva i la participació perquè sigui un èxit. Començarà a les 10 del matí amb sortida i arribada a la plaça de les Mèlies, però la cita és mitja hora abans, des 2/4 de 10, per participar en les activitats d'escalfament de Mix Pilates. Ho ha explicat Cesáreo Areales, de l'Associació Pineda Contra el Càncer.

 

Es podrà escollir entre dos recorreguts, un de curt i un de més llarg, perquè sigui una marxa inclusiva i tothom pugui participar. Durant el recorregut hi haurà avituallaments d'aigua i fruita. En arribar es servirà la botifarrada popular, acompanyada d'una ampolla d'aigua. Cesáreo Areales ha explicat que l'èxit de la marxa és que són moltes les entitats i persones que col·laboren activament.


 

Les samarretes i tiquets les podeu trobar cada tarda a la Pl. de les Mèlies i al Centre Cívic Poblenou. També trobareu els tiquets a les farmàcies de Pineda i a diversos establiments col·laboradors. També Alcolea Arquitectura, en horari de matí i tarda, té samarretes i tiquets. La Marxa està organitzada per la Junta Local de la Lluita Contra el Càncer, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

Recorregut de la marxa (també hi haurà una marxa més curta)

1

 

 

1