Vés al contingut
1

Junts inicia al Maresme unes jornades de treball per coordinar l’acció política dels seus electes

 

Fotos. Xarxes socials de Junts per Pineda

 

El secretari general, Jordi Turull, ha inaugurat la primera trobada, que ha reunit una seixantena de càrrecs electes del Maresme a Cabrera de Mar.

A la reunió han assistit alcaldes, regidors i caps de llista dels pobles i ciutats del Maresme i per part de Pineda hi han assistit Noemí Llorens i Joan Mora, que és el grup municipal a l'Ajuntament de Pineda. També hi han assistit diputats provincials, diputats al Parlament i al Congrés, senadors i membres de l’estructura del partit. També hi ha participat David Saldoni, responsable de política municipal; Míriam Nogueras, portaveu al Congrés i les diputades al Parlament, Judith Toronjo i Glòria Freixa.

 

1


 

L’objectiu de les trobades és preparar de forma conjunta l’acció política de Junts al territori, abordant les necessitats de la comarca en general i de cadascun dels municipis en particular i crear mecanismes de coordinació entre les diferents institucions per tal d’aconseguir tirar endavant iniciatives polítiques que donin resposta a aquestes prioritats.


 

S’han abordat qüestions com la mobilitat i la N-II; qüestions relacionades amb la seguretat, el civisme i la gestió de l’espai públic, la regeneració del front marítim; l’habitatge i l’atenció a la gent gran.