Vés al contingut
1

La Fundació Social Obra de Maria presentarà divendres el projecte "Prevenint la Solitud"

 

Foto de portada. Unsplash

 

La presentació es farà a les 11 del matí al Casal de les Mèlies de Pineda i és obert a tothom. Aquest projecte es composa de varies fases, la primera ja feta a Pineda, sobre la detecció de la prevalença de la solitut a les persones majors de 65 anys d'edat. Ara comença la segona fase, i es busquen persones voluntàries que vulguin ajudar als seus iguals detectant persones en aquesta situació. Aquest voluntaris, rebran una formació durant algunes jornades impartida per els tècnics de la Càtedra d'envelliment del Tecnocampus/Pompeu Fabra.

 

1


Aquest projecte compta amb el suport dels Ajuntaments de Pineda, Calella, la FATEC i Tecnocampus.

 

La Fundació Obra de Maria té la seva seu a Calella, just a l'església del mateix nom. Des de la seva creació ha fet donacions econòmiques a Creu Roja, Caritas de Pineda i Caritas de Calella i també a l'Associació Amics de l'Hospital Sant Jaume i a Marpí entre altres.


 

1
 


 

La Fundació Social Obra de Maria

El seu president és Joan March i ara fa uns anys la Fundació es va crear i ha comprat les instal.lacions tant de la residència de gent gran, com de la pròpia església. La residència ha estat cedida a una empresa privada que la gestiona segons els preceptes de la Fundació Obra de Maria. Joan March ha dit que «tenen molts projectes per fer per donar suport a la societat». Joan March ha dit que «és un projecte ambiciós i ara han volgut oferir el seu suport en un moment com aquest en que hi ha moltes dificultats». També ha dit que «estan il.lusionats en tirar endavant el projecte i poder donar suport a altres entitats i aportar solidaritat en valors».