Vés al contingut
1

El diputat d'Educació, Joan Galiano, visita Pineda per tractar necessitats concretes de les escoles

El diputat d'Educació, Joan Galiano, de la Diputació de Barcelona, s'ha reunit amb l'alcalde de Pineda Xavier Amor aquest matí a l'Escola Sant Jordi. A la trobada han participat també la diputada adjunta, Glòria Colom i la regidora de Ciutat Educadora, Ester Puertas, així com els tècnics responsables municipals.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Joan Galiano, Xavier Amor i Ester Puertas

 

Xavier Amor ha traslladat a Joan Galiano tres necessitats concretes en matèria d'Educació per demanar el suport de la Diputació. Es tracta de l'optimització d'espais, per un projecte d'ampliació a l'Escola Sant Jordi (que acull també l'Escola Municipal de Música), suport per la Fira d'Infància, joc i educació i també recursos per cobertes i espais climàtics als patis de les escoles.

 

El diputat Joan Galiano ha dit que recullen aquestes tres demandes, que les «veuen comprensibles i necessàries», i que esperen poder donar resposta en uns dies. Ha posat en relleu que «la Diputació vol formar part de les solucions i fer un acompanyament a l'Ajuntament de Pineda en aquest àmbit». Galiano ha afegit que la Diputació «és un ens municipalista que ha de donar resposta als ajuntaments, en totes aquelles necessitats que tenim competència i donar suport al territori».

 

Xavier Amor ha destacat també, a banda del suport econòmic, l'assessorament d'experts de la Diputació, "perquè és una garantia". Així també s'ha expressat la regidora de Ciutat Educadora, Ester Puertas, que ha agraït la visita del Diputat a Pineda.

1

 

1

1

1

1