Vés al contingut
1

Molta gent a la Fira de Nadal de Pineda en l'arrencada de les festes nadalenques

 

 

Cap de setmana llarg en que Pineda ha donat la benvinguda a les Festes de Nadal amb l'encesa de llums i la Fira de Nadal. Han començat les activitats de la programació de Nadal que inclou 70 actes diferents per a totes les edats. És tot un mes d'agenda cultural fins que l'arribada dels Reis de l'Orient tanquin les festes.

Podeu consultar la programació d'activitats i de la Fira de Nadal a www.pinedademar.cat


 

L'alcalde de Pineda ha dit que «tot és possible gràcies a les entitats i associacions de Pineda que duen a terme més de 70 activitats». Ha afegit que algunes de les novetats són «la nit de l'esport i la Quina del Consell de Joves i activitats solidàries».


 

L'encesa de llums ha set el tret de sortida de les festes i la Fira de Nadal ha tingut bona acollida entre els assistents i paradistes. En general la valoració és bona entre els que han muntat parada, i entre els visitants. Si bé la fira ha reduït les parades, s'ha pogut veure una bona mostra de productes, molts d'ells, relacionats amb el Nadal.

També cal destacar la bona acollida dels tallers per la mainada i també dels jocs gegants que s'han pogut veure al carrer Dr. Bertomeu, que han agradat molt als infants i les seves famílies. Tot el dia han estat plens de gent amb molta activitat.


 

La presidenta de Gent de Pineda, Sònia Caro ha fet una valoració de la fira, i ha destacat el bon ambient durant els cinc dies. Tot i això, també ha dit que «enguany ha estat un repte mantenir la fira durant cinc dies».

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Pineda, Carmén Montoya, ha dit que la valoració és bona i un cop més s'ha volgut potenciar l'arribada de visitants a Pineda i la dinamització de carrers i places.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

Aquestes festes, la biblioteca Serra i Moret també organitza activitats com el Club dels Artistes, decoracions i guarniments per l’arbre i al gener també es farà un taller per fer un fanalet per esperar els Reis.

I la biblioteca de Poblenou també fa moltes activitats com l’espai Què t’hi jugues’ amb jocs de taula i l’hora del conte dedicat al Nadal. Recordeu que cal fer inscripció prèvia.