Vés al contingut
1

Divendres es celebrarà la 1a Gala de l'Esport amb un reconeixement al món esportiu local

 

Escolta l'entrevista a Edgar Enrich

 

Es farà un homenatge a tots/es esportistes, entitats i clubs del municipi vinculats al món de l’esport de Pineda. També es farà un reconeixement als equips campions de la temporada 22/23 i s'entregaran mèrits als finalistes i campions de cada categoria i es farà entrega dels trofeus de la Lliga Municipal de Futbol Sala 2023.

Hi ha tres finalistes per categoria. En categories col·lectives hi haurà un guanyador i també es preveu que hi hagi mencions especials. També es preveu destacar l'esportista de l'any, el millor projecte per la promoció de l'esport femení, el millor projecte esportiu global i un reconeixent honorífic.


 

Un total de 18 premis

A més de recordar els títols aconseguits pels pinedencs, la gala comptarà amb un total de 18 categories concretes que premiaran a diferents esportistes del municipi. Les categories estan dissenyades per donar cabuda a tots els esportistes que practiquen la seva disciplina a Pineda. D'aquesta manera, es farà partícep tant a les categories femenines i masculines en totes les etapes de formació, com a les d'esport adaptat.


 

Es preveu que sigui una gala molt participativa amb més de 500 persones que ompliran el pavelló de Can Xaubet. També hi haurà sorpreses i actuacions com ara un espectacle de Salsa Dance Studio i el grup Fanàtix. També hi haurà els parlaments de l'alcalde de Pineda i el regidor d'Esports i la participació de tots els portaveus municipals de l'Ajuntament de Pineda.


 

L'obertura de portes serà a les 7 de la tarda i començarà a 2/4 de 8. És previst que acabi a les 9 del vespre.