Vés al contingut
1

Agenda cultural de les Festes de Nadal a Pineda

 

 

Dimecres 20 de desembre

Aquest dimecres es fa un taller dirigit a les famílies per aprendre habilitats educatives en el bon ús de les pantalles, a les 5 de la tarda a l'Escola Montpalau. L’organitza l'Ajuntament de Pineda amb el suport de la Diputació. És un taller dinàmic adreçat a pares i mares amb l’objectiu de reforçar el seu rol davant de l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.).


Alumnes de l’escola Poblenou fan aquest dimecres una cantada de Nadales a 2/4 d’11 del matí a Can Xaubet. Els assistents podeu col·laborar a la campanya solidària de recollida de joguines de Creu Roja de l’Alt Maresme.


I el Centre Cívic Poblenou fa aquest dimecres la Festa d’Hivern a les 6 de la tarda.


 

Dijous 21 de desembre

Els infants a partir de 6 anys podeu participar aquest dijous del Club dels Artistes: Preparem el nadal a 2/4 de 6 de la tarda a la biblioteca Serra i Moret. Recordeu que cal fer inscripció prèvia.


I avui es fa la Festa Creativa del Centre Cívic Poblenou a 2/4 de 6 de la tarda.


 

Divendres 22 de desembre

Aquest divendres es fa una cantada de Nadales pels carrers de Can Carreras a partir de les 5 de la tarda. També es farà cagar el Tió de Nadal i hi haurà dolços i cava pels assistents al casal del barri.

 

L’Espai Jove fa avui divendres un taller de Pastisseria a les 5 de la tarda a Can Jalpí.

I al Centre Cívic Poblenou, aquest divendres es viu la Nit més màgica amb un espectacle a càrrec de la companyia ‘Anima Theatrum’ a 2/4 de 6 de la tarda al mateix Centre Cívic. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.


També a les 6 de la tarda però a la Plaça de la Pagesia podreu veure l’espectacle infantil ‘Coco i els seus Amics’

 

I a 2/4 de 8 del vespre es fa la Gala de l’Esport a Can Xaubet.

Fins divendres podeu visitar l'exposició de les fotos finalistes del Premi Ombú de fotografia, a la Biblioteca Serra i Moret. Divendres es fa l’acte de lliurament de premis a les 8 del vespre, a la sala de plens de l'Ajuntament.

 

I dins del Cicle Gaudí, no us perdeu aquest divendres la projecció de la pel·lícula ‘Un cel de Plom’ a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori.

 

Fins divendres podeu visitar l'exposició de les fotos finalistes del XIV Premi Ombú de fotografia, a la Biblioteca Serra i Moret, en el seu horari habitual. L’entrega de premis es fa aquest mateix divendres les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.


 

 

Dissabte 23 de desembre

Aquest cap de setmana continua l’activitat pels infants i les famílies als Patis Oberts de les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra a partir de les 11 del matí amb activitats i jocs per als nens i nenes i les seves famílies. Recordeu que ja disposen del servei de canguratge.


L’Associació de veïns de Poblenou i Sons of Poblenou fan aquest dissabte un Tió de Nadal a partir de les 11 del matí a la plaça de la Biblioteca.

 

També aquest dissabte trobareu la Fada i l’Arbre dels Desitjos de ‘Gent de Pineda’ a partir de les 11 del matí a Cal Vedat.

 

I també avui la canalla també pot fer cagar el Tió a les 6 de la tarda al Casal de Can Carreras.

 

Can Xaubet fa aquest dissabte la Quina Solidària del Consell de Joves a les 6 de la tarda a Can Xaubet. I a les 10 de la nit no us perdeu el Nadal Fest amb concerts de Tindercat, Dj+Cites+la banda de versions Comandants de Tros a Can Xaubet.


I aquest dissabte podeu veure la primera representació de ‘The Pastorets. El musical’ a les 7 de la tarda al Centre Cultural. També hi haurà representacions el dia de Nadal a les 7 de la tarda. El dia 29 de desembre la funció és a les 9 del vespre. També els dies 30 de desembre i 6 de gener a les 7 de la tarda; el dia 7 de gener la funció és a les 6 i el 13 de gener a les 7 de la tarda. La última funció serà el dia 14 de gener a les 6 de la tarda, serà solidaria a benefici de l’’Associació Contra el Càncer. Entrades a la venda al web del Centre www.ccrpineda.com

 

1


Aquest dissabte l’Associació d’Artesans de Pineda s’afegeix a la celebració, a tot Catalunya, de ‘La nit del pessebrisme’. A Pineda es fa a 2/4 de 10 del vespre al pati de Can Comas amb una cantada de Nadales a càrrec del cor de Musicart 21 i una visita guiada a l’exposició Escenes de Catalunya.

 

1

 

Diumenge 24 de desembre

Aquest diumenge continua l’activitat pels infants i les famílies als Patis Oberts de les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra a partir de les 11 del matí amb activitats i jocs per als nens i nenes i les seves famílies.


 

A+A+

Ja podeu col·laborar portant joguines noves i que no siguin bèl·liques a Ràdio Pineda, c/Justícia 25 en horari de matí i tarda. També podeu portar les joguines a Càritas Pineda, al carrer de Mar nº60, on hi ha el Rober de dilluns de 9 a 11 i els dimecres i divendres de 5 a 7 de la tarda. I també a Creu Roja al carrer Sant Joan 87, a la carretera Nacional II tots els dies de 8 del matí a 2/4 de 6 de la tarda. També a Can Xaubet i a altres establiments que podeu consultar al web www.radiopineda.cat


 

Aquests dies podeu visitar l'exposició de pessebres ‘Catalunya en escenes’ a Can Comas i que ha fet l’Associació d'artesans de Pineda. L'exposició es podrà veure fins al 7 de gener durant tot el dia de 10 a 23 h.


 

També podeu visitar el Pessebre del Carme dedicat a l’ermita de Sant Rafel, el pessebre de Poblenou al local Espai Poblenou, entre el Pg Diputació i l’Avda Mediterrània i fet amb material reciclat. També el pessebre de Les Creus i els dels Casals d’Avis de Pineda i Poblenou.

 

Ja podeu comprar les entrades per veure ‘The Pastorets, el Musical’ per les funcions dels dies 23 de desembre i el dia de Nadal a les 7 de la tarda. El dia 29 de desembre la funció és a les 9 del vespre. També es podrà veure els dies 30 de desembre i 6 de gener a les 7 de la tarda; el dia 7 de gener la funció és a les 6 i el 13 de gener a les 7 de la tarda.

La última funció serà el dia 14 de gener a les 6 de la tarda, serà solidaria a benefici de l’’Associació Contra el Càncer. Entrades a la venda al web del Centre www.ccrpineda.com