Vés al contingut
1

Primeres representacions dels 'The Pastorets'

 

Fotos de Joan Caimel

 

Aquest dissabte podeu veure la primera representació de ‘The Pastorets. El musical’, a les 7 de la tarda al Centre Cultural, amb gairebé totes les entrades venudes. Podreu veure 40 actors i actrius damunt l’escenari, cantant i ballant en directe i, al darrera, tot l’equip del Centre Cultural. Un dels directors del muntatge, Xevi Gómez, ha explicat que és el tercer any que aposten per aquest espectacle, innovador i amb l’essència més tradicional dels Pastorets, i ha dit que aquest any s’han programat 8 funcions.

Mireia Vélez, directora de coreografia de ‘The Pastorets, el Musical’ i Xevi Gómez han explicat que aquest any s’han renovat les cançons, s’han afegit noves coreografies i 17 actors i actrius nous s’han incorporat al muntatge.

Estrenen aquest dissabte però també hi haurà funcions el dia de Nadal a les 7 de la tarda, entre altres dates. Podeu consultar els dies, horaris i comprar les entrades, que en queden poques per totes les representacions al web www.ccrpineda.cat. Recordem que la última funció serà el dia 14 de gener a les 6 de la tarda, i serà solidaria a benefici de l’’Associació Contra el Càncer.

 

 

1


 

Aquest dissabte l’Associació d’Artesans de Pineda s’afegeix a la celebració, a tot Catalunya, de ‘La nit del pessebrisme’. A Pineda es fa a 2/4 de 10 del vespre al pati de Can Comas amb una cantada de Nadales a càrrec del cor de Musicart 21 i una visita guiada a l’exposició Escenes de Catalunya.