Vés al contingut
1

La Fàbrica de Joguines obre les portes a Pineda des d'aquesta tarda fins el 4 de gener

Des d'aquesta tarda i fins el 4 de gener podeu visitar la Fàbrica de Joguines a la plaça de les Mèlies. Un lloc màgic per viure la màgia dels Reis de l'Orient i on els infants poden portar la seva carta. Està instal·lada a l'espai Sara Llorens, l'antiga biblioteca, on els nens i nenes i les seves famílies poden fer un recorregut on descobriran personatges i racons fantàstics. A La Fàbrica hi ha les màquines amb les que es construeixen les joguines i es pot descobrir com treballen els ajudants dels Res de l'Orient per preparar la nit més màgica de l'any. N'ha parlat la regidora de Cultura, Verònica Rebollo

 

La Fàbrica de Joguines té entrada gratuïta i és oberta cada tarda entre les 5 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre. (El dia 31 de desembre l’horari de visita és de 4 a 2/4 de 8 del vespre).

 

Per evitar cues, podeu obtenir l'entrada a partir de les 4 de la tarda del mateix dia, de manera presencial, a la Plaça de les Mèlies (fins a esgotar existències). Us serà assignada una franja horària per estalviar temps d’espera. Caldrà posar-se a la cua del color de la teva entrada.

 

Les activitats del Nadal a Pineda continuen i estan sent un èxit, com la simulació de la neu al pati de Can Comas i la pluja de bombolles a la plaça de les Mèlies. També els personatges del Nadal, encapçalats per la Neda, estan presents a les activitats.

 

1