Vés al contingut
1

Obert el termini de sol·licitud per a la participació a la Rua de Carnestoltes 2024

 

 

Les sol·licituds es poden presentar fins el 22 de gener, sigui presencialment a l'OAC o de manera telemàtica per la seu electrònica. El termini d'inscripcions per a la participació a la Rua s'ha obert i estarà oberta fins el 22 de gener, com a data límit.

Les sol·licituds d'inscripció es poden realitzar presencialment a les oficines de l'OAC, en el seu horari habitual -de dilluns a divendres, de 08.30h a 14h. També es poden registrar de manera telemàtica a través de la seu electrònica, amb enllaç directe en la direcció adjunta.


 

Inscripció gratuïta

L’Ajuntament de Pineda de Mar és el promotor de les activitats de la Rua de Carnestoltes, les quals tenen caràcter popular i festiu, gràcies a la col·laboració i l’esforç de les colles i comparses que hi participen. La participació a la Rua de Carnestoltes implica la participació automàtica a la convocatòria dels Premis, que es repartiran entre aquelles propostes més destacades.


 

https://www.pinedademar.cat/el-municipi/noticies/obert-el-termini-de-sol-licitud-per-a-la-participacio-a-la-rua-de-carnestoltes-2024