Vés al contingut
1

El Carnestoltes arriba a Pineda amb tres rues, un concurs de truites, l'escudellada i la sardinada

 

 

Les celebracions del Carnaval començaran el Dijous Llarder amb un concurs de truites, continuarà amb la Rua de Carnestoltes de Pineda amb uns 1.000 participants i l'escudellada, continuarà amb la sardinada i acabaran el dissabte 17 amb el carnaval de l’Alt Maresme.

 

1


 

Concurs de truites i rua infantil de Poblenou

El tret de sortida serà el dijous 8 de febrer, fent coincidir el dijous llarder amb un concurs de truites a la Plaça de les Mèlies organitzat per la Comparsa Tribala. Dissabte 10 serà el torn de la Rua Infantil a Poblenou, amb implicació de les Ampes de l'Escola Poblenou i l’AAVV Unió de Poblenou, que organitzen una festa final a la plaça de la Biblioteca.


 

Rua de Pineda

La gran trobada de disfresses serà el diumenge 11, amb la Rua de Carnestoltes que sortirà des de davant de la Plaça Sara Llorens a les 11.00h del matí per donar un millor espai de circulació a les carrosses i permetre al públic veure-les i acompanyar-les pel tram del Passeig Marítim. Hi ha un punt d’exhibició a Plaça Palmeres amb grades i cadires per a unes 200 persones. El punt d'arribada serà com sempre, a la plaça de les Mèlies on es servirà l'escudellada del XIP.


 

Escudellada del XIP: «Torna la millor escudellada»

Com és habitual, l’escudellada popular del XIP tancarà la rua de Pineda i és previst que l’entitat serveixi prop de 4000 racions d’escudella. Els focs per fer-la s’encenen a 2/4 de 6 del matí. S’utilitzaran 8 olles que bulliran a foc lent fins al migdia, que és quan l’entitat començarà a servir-la a la plaça.

 

Recordem que el tiquet de col·laboració per participar de l’escudellada popular és d’1 euro. Se servirà al migdia a la plaça de les Mèlies.

 


 

Sardinada i música a Can Comas

Dimecres 14 tindrà lloc la sardinada de comiat del Rei Carnestoltes i música per a ballar al Pati de Can Comas organitzat pel XIP amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.


 

Carnaval de l'Alt Maresme

Finalment, dissabte 17 es celebrarà el 23è Carnaval de l’Alt Maresme, organitzat conjuntament pels Ajuntaments de Pineda i Calella, i la Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme. La sortida és a les 7 de la tarda de l'Avinguda Mediterrània.

 

1

 

1