Vés al contingut
1

El Carnaval a Pineda arriba amb tres rues, un concurs de truites, l’escudellada i la sardinada

 

 

Les celebracions del Carnaval comencen aquest Dijous Llarder amb un concurs de truites a càrrec de la Comparsa La Tribala a la plaça de les Mèlies. Es fa des de 2/ de 6 de la tarda.


 

Rua Infantil de Poblenou

Dissabte serà el torn de la Rua Infantil a Poblenou, amb implicació de les AFA’S de l'Escola Poblenou i l’AAVV Unió de Poblenou, que organitzen una festa final a la plaça de la Biblioteca a partir de les 4 de la tarda. Verònica Rebollo ha explicat que aquest any el fi de festa es fa a la Plaça de la biblioteca.


 

Carnaval de Pineda

I diumenge es fa la Rua de Carnaval a Pineda que sortirà des de davant de la Plaça Sara Llorens a les 11 del matí per donar un millor espai de circulació a les carrosses i permetre al públic veure-les i acompanyar-les pel tram del Passeig Marítim. La regidora de Cultura Verònica Rebollo ha dit que aquest any s’han inscrit 13 comparses.


 

El punt d'arribada serà com sempre, a la plaça de les Mèlies on es servirà l'escudellada del XIP.

Escudellada del XIP: «Torna la millor escudellada»

Com és habitual, l’escudellada popular del XIP tancarà la rua de Pineda i és previst que l’entitat serveixi prop de 4000 racions d’escudella. Els focs per fer-la s’encenen a 2/4 de 6 del matí. S’utilitzaran 8 olles que bulliran a foc lent fins al migdia, que és quan l’entitat començarà a servir-la a la plaça.

Recordem que el tiquet de col·laboració per participar de l’escudellada popular és d’1 euro. Se servirà al migdia a la plaça de les Mèlies.


 

Sardinada i música a Can Comas el Dimecres de Cendra

Dimecres 14 tindrà lloc la sardinada de comiat del Rei Carnestoltes i música per a ballar al Pati de Can Comas organitzat pel XIP amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.


 

23è Carnaval de l'Alt Maresme

Finalment, dissabte 17 es celebrarà el 23è Carnaval de l’Alt Maresme, organitzat conjuntament pels Ajuntaments de Pineda i Calella, i la Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme. La sortida és a les 7 de la tarda de l'Avinguda Mediterrani.

 

1