Vés al contingut
1

Taller d'escalada en roca i matinal per aprendre i perfeccionar l'esport

 

Fotos. Montpalau Team

 

 

El Centre Excursionista Montpalau Team fa un taller gratuït aquest dijous per aprendre a fer 'reunions' d'escalada i les tècniques necessàries per fer escalada en roca. El taller es farà a partir de les 7 de la tarda a la seu de l'entitat, al carrer de les Puntaires 29 de Pineda, al petit rocòdrom que hi ha a disposició dels socis. Pel taller només hi ha 12 places disponibles i té una durada de dues hores.

Durant el curs es tractaran aspectes tècnics i pràctics com ara:


 

- Què és una reunió d'escalada?
- Quins tipus de reunió existeixen?
- Quins elements formen les reunions?
- Maniobres en les reunions?
- Material necessari per fer la maniobra de despenjar-se.
- Maniobra de despenjar-se.
- Pràctica de la maniobra.


 

I justament, dissabte (o diumenge, segons el temps) es farà una jornada d'escalada esportiva a la zona coneguda com les Banyadores de Cabrera de Mar i Cabrils. És una zona ben coneguda pels escaladors i amb dificultats del IV grau fins el VII grau.


 

Les dues activitats són gratuïtes pels socis i de 5€ pels no socis i els menors han d'estar acompanyats o tutelats. Cal tenir peus de gat i material necessari, però l'entitat també disposa d'arnes, casc, cordes i tot el material tècnic que cal per fer una jornada d'escalada en roca.

 

1
En Carles és un dels monitors del taller i del curs.

 

1

 

1
 

 

 

El Centre Excursionista Montpalau Team fa noves inscripcions i tramita la llicència de la FEEC

Ja podeu renovar la quota de soci a l'entitat i també federar-vos a la FEEC que enguany arriba amb novetats. A més de l'assegurança també tindreu descomptes a la majoria de refugis catalans i de bona part de l'Estat a més de formacions i diversos descomptes. Amb la inscripció tindreu una samarreta de regal exclusiva o bé tres jocs de mitjons, entre altres regals.

Formulari per a ser soci i federar-se a la FEEC.

https://www.montpalauteam.cat/fes-te-soci