Vés al contingut
1

Blaumut en concert a Pineda a la campanya ‘Cap Butaca Buida’

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L’Auditori de Pineda se suma a aquesta campanya que té per objectiu omplir totes les butaques dels teatres catalans aquest dissabte. En el cas de Pineda s'omplirà l’aforament de l’Auditori amb el concert de final de gira de Blaumut que es diu ‘Blaumut10’. Blaumut celebra 10 anys amb una gira que fan per Catalunya i Pineda és la seva última parada. Xavi de la Iglésia, vocalista de Blaumut, ha explicat al programa 'Sortim' de Ràdio Pineda que faran un repàs dels seus 10 anys d’història en format acústic.

Xavi de la Iglésia ha valorat de forma molt positiva la campanya ‘Cap Butaca Buida’ i ha dit que a Pineda venen amb ganes de passar-s’ho bé, tant ells com el públic.

 

El concert és dissabte a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori. El preu de l’entrada és de 20€ i ja la podeu comprar al web www.auditoripineda.cat Amb aquest concert, Pineda s’afegeix a la campanya ‘Cap Butaca Buida’, que es fa a tot Catalunya, i que vol aconseguir que s’omplin les platees dels teatres d’arreu del país per homenatjar com mai les arts escèniques. La campanya «Cap Butaca Buida» arriba a Pineda impulsada per Adetca, Time Out, CCMA i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.