Vés al contingut
1

L'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Pineda ajuda en la tramitació pels ajuts al lloguer

 

 

La Generalitat ha obert les dues línies d'ajuts al lloguer, una va dirigida a joves de fins a 35 anys i l'altre pels majors de 65 anys. Les persones que desitgin informació sobre la convocatòria i els tràmits a realitzar, s'hi podran adreçar en qualsevol moment durant el seu horari habitual d'obertura. A més, els dimecres i divendres al matí es podrà tramitar la sol·licitud des de l'Ajuntament, amb l'acompanyament administratiu necessari.


 

Per les ajudes dirigides als majors de 65 anys les sol·licituds es podran presentar fins el dia 27 de març. I pels als joves de fins a 35 anys -edat inclosa- la data límit per a la presentació de sol·licituds serà el 12 d'abril.


 

Requisits de les persones sol·licitants

Per accedir a les subvencions, la Generalitat estableix uns requisits mínims. En el cas dels majors de 65 anys, els ingressos màxims varien en funció de la situació familiar i la quota de lloguer no pot superar els 900 euros en cas d'habitatge o els 450 en cas d'habitació. Pels joves de fins a 35 anys, el límit màxim d'ingressos és de 24.301,58€ -és a dir, 3'05 vegades l’indicador de renda de suficiència (IRSC) de l'any 2022- i la quota mensual no pot superar els 950 euros en cas d'habitatge o els 450 si és una habitació.