Vés al contingut
1

Reconeixement a la primera escola de Pineda que participa en el programa «CuEmE»

 

 

El programa de cultura emprenedora dissenyat per la Diputació de Barcelona distingeix la FEDAC de Pineda per la seva participació. Dirigit a l’alumnat del cicle superior de Primària, «CuEmE» promou valors, habilitats i capacitats vinculades a l’emprenedoria, reforçant competències clau.


 

El programa es dirigeix als cicles superiors de Primària, amb els quals es treballa la promoció de valors, habilitats i capacitats vinculades a l’emprenedoria. Consta de dos pilars: el projecte educatiu a l’escola i l’estratègia local per relacionar-se amb l’entorn més proper. El programa permet reforçar competències com la comunicació lingüística, les matemàtiques, la interacció i coneixement de l’entorn social i cultural.

 

1

 

 

1

 


 

Una nova empresa pinedenca: Logue Cooperativa

Gràcies al treball realitzat durant tot el curs, l’alumnat de 5è de Primària de l’escola FEDAC ha creat la seva pròpia empresa. Sota el nom de «Logue Cooperativa», els i les alumnes d’aquest curs han dissenyat la seva pròpia cooperativa seguint tots els passos: des dels tràmits per a registrar-la, fins a la creació de productes. Aquests productes es vendran al mercat municipal en una parada pròpia durant el pròxim mes de juny.

 

 

1

 

 

1