Vés al contingut
1

L'alcalde d'Algar (Cadis) visita Pineda

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Avui s'ha fet una visita institucional de l'alcalde d'Algar (Cadis) a Pineda. Pineda i Algar tenen llaços comuns pels veïns i veïnes de la nostra població nascuts a Algar. Són prop de 150 persones que entre els anys 70 i 80 van venir a treballar a Catalunya i es van quedar a Pineda. Han rebut amb molta il·lusió aquesta visita, segons han explicat als micròfons de Ràdio Pineda el Salvador, Juan, Antonio y Sebastián.

 

José Carlos Sánchez, Alcalde de Algar ha dit a Ràdio Pineda que és un dia de trobada, i s'ha mostrat molt content. Ha explicat que ha aprofitat una visita per feina a Barcelona per poder acostar-se a Pineda. Ha parlat d'Algar com un destí turístic rural molt pròsper, però ha destacat sobretot la seva gent, molt acollidora. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que totes dues poblacions tenen llaços d'amistat, a l'igual que s'altres pobles dels que són originaris altres veïns i veïnes de Pineda.

 

1

 

1

1

 

Algar és un petit poble de la Serra de Cadis, situat al costat del riu Majaceite i la Regió Muntanyenca de Ronda. Els seus 1.500 habitants viuen de l'agricultura, la cooperativa de carn de caça major, la construcció i la marroquineria, i actualment es dona un impuls al turisme. En la trobada amb els veïns i veïnes han participat regidors i regidores del govern municipal.

 

Més tard, l'alcalde d'Algar (PP) ha participa en un dinar i una trobada convidat per la secció local de Partit Popular de Pineda, que encapçala el regidor Diego Sánchez,  i ha visitta la seva seu.

 

1