Vés al contingut
1

FiraSud ha omplert el centre de Poblenou amb una fira comercial, activitats per la mainada i actuacions musicals

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

 

Ha aplegat una vintena d'activitats durant el cap de setmana, en una fira que ha comptat amb actuacions musicals i de ball. L’escenari per a les actuacions s'ha ubicat a Cal Vedat i també hi havia una fira comercial amb roba, alimentació o articles ben diversos. Han destacat les activitats per a infants amb espais de jocs i tallers d'entreteniment com ara jocs de fusta, pintacares, taller per fer galetes o per fer els Gegants de Pineda amb un retallable.

 

 

1

 

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

 

Espectacles durant tot el dia

Els espectacles s'han pogut seguir des de Cal Vedat, on han actuat New George, Luis Flores, Pedro Salazar i Juan Aguilar, Lorena Alma Flamenca, el grup Sin Fronteras i el DJ Pau Murner fins entrada la matinada de dissabte.

Diumenge han actuat D’RUMBAOS, Lucia Ubeda, i tancaran les celebracions Brenda i Carolina i també l'exhibició de balls a càrrec del Grup de Ball Mati i de la Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.


 

El programa s'ha dissenyat juntament amb entitats veïnals com Gent de Pineda, Sons of Poblenou, ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío de Pineda, AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent, AAVV Unió de Poblenou i l’Associació Art x Art.