Vés al contingut
1

Els casals d’estiu obren les seves inscripcions amb una àmplia oferta a Pineda

 

Foto. quokkabottles Unsplash


 

Enguany s’organitzen 11 programes educatius que combinen activitats esportives, artístiques i lúdiques. Les famílies que van sol·licitar beca per a les inscripcions en casals rebran confirmació a finals de mes de maig.


 

 

Casal Tespis

El Casal d'Estiu Tespis del Centre Cultural ofereix casal els mesos de juliol i agost al Centre Cultural i també a l’escola Montpalau de Poblenou. Es farà entre el 25 de juny al 6 de setembre i s'hi faran tallers, manualitats, activitats artístiques, gimcanes, jocs, sortides a la platja de Pineda i al seu entorn més proper. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al web: www.casaltespis.cat o al 619 09 77 14.


 

Campuc multiesportiu UER Pineda

Es farà al Nino Buscató i és multi-esportiu entre el 25 de juny i el 14 d'agost. Les places són limitades. Es faran activitats com ara tecnificació de bàsquet, activitats esportives i coordinació i sortides a la platja. També tallers i jocs. També s'han previst jocs tradicionals i sortides en bicicleta. Per a més informació, www.uerpineda.com Tel 93 115 41 48.



 

Casal Futbol Sala Pineda

Un casal multi-esportiu que es faran a l’escola Aloc i a l’escola Poblenou i començaran l'1 de juliol fins el 31 d'agost on podran jugar, fer excursions, activitats de platja, practicar diversos esports i molta diversió. Per a més informació www.futbolsalapineda.com o bé al 699 528 139


 

Casal d'Estiu Racing

Un casal multi-esportiu que es faran a l’escola Aloc i a l’escola Poblenou i començaran el 25 de juny fins el 23 d'agost amb excursions, jocs, activitats de platja, practicar diversos esports i moltes coses més. Per a més informació info@racingpineda.com o bé al 628 474 022.


 

Casal d'Estiu MM Extraescolars

Es farà a l'escola Aloc de Pineda entre el 25 de juny i el 2 d'agost. Per a més informació 695 509 168 o bé a contacte@mmextraescolars.com


 

 

Casal Istiu Llunàtic

L’escola de muntanya Montpalau Team organitza pels nens i nenes a partir de 6 anys el Casal Istiu Llunàtic amb l’objectiu de fer excursions i també oferir-los activitats per Pineda. Durant el casal es faran activitats en bicicleta, escalada, platja i projectes a l'entorn. També es farà una ruta pel Cadí i una ruta en BTT des d'Osona fins al mar.

El Casal Istiu Llunàtic es farà del 26 de juny al 9 d'agost. Per a inscripcions ho podeu fer al web www.montpalauteam.cat, també per telèfon al 638 279 057 o al 650 289 539 bé enviant un mail a: info@montpalauteam.cat El seu nou local està al Carrer de les Puntaires, 29 de Pineda.

 

Campus d'estiu de Can Xaubet

Es farà al complex esportiu amb temàtiques diferents i jugant a molts esports. Es podrà practicar futbol, basquet, atletisme i natació i serà molt lúdic i esportiu. Hi haurà també manualitats, amb grups diferents per edats i per grups de convivència. El casal es farà entre el 25 de juny i el 6 de setembre. Més informació a www.canxaubet.cat i al telèfon 93 762 72 62.


 


 

Casal Base Nàutica de Pineda

El casal preveu esports nàutics amb vela lleugera, el patí català o kaiac entre altres a la Platja dels Pins. Es farà entre el 25 de juny i el 6 de setembre i és una bona forma de conèixer el món de la nàutica. Les places s'omplen i és important fer-ho aviat si voleu tenir plaça. Per a més informació us podeu adreçar a www.nauticapinedademar.com i al telèfon 658 663 282 i a nauticapinedademar@gmail.com


 

Casal Supervacances del Club Tennis Pineda

El casal es fa del 25 de juny al 2 d'agost amb activitats com ara tennis, manualitats, jocs i piscina, i totes les activitats es fan al recinte del Club Tennis Pineda, al Pinemar i un parell de sortides. Per a més informació podeu visitar www.tecnotennis.cat i al telèfon 620 830 909.


 

Jornades de Tecnificació de futbol

El casal es farà al camp de futbol de Can Xaubet entre l'1 i el 26 de juliol. Al campus s'hi aprenen tècniques de futbol i es fa treball amb molta intensitat. L'objectiu és la millora en l'esport però gaudint-lo. És un campus 100% futbol i tecnificació amb entrenament, tècniques de joc reals i situacions diferents. També es tracta la intel.ligència en el joc o la precisió en els passis i el control de la pilota i coordinació entre altres. Més informació a silvia@supportsoccer.es i també al 937 664 123 i al 679 583 897.


 

 

Clinics de Tecnificació de futsal

El casal es fa al camp de futbol de Can Xaubet de l'1 al 26 de juliol. Al campus s'hi aprenen tècniques de futbol i es fa treball amb molta intensitat amb tècniques de joc reals i la precisió en els passis i el control de la pilota i coordinació entre altres. Més informació a www.ragincpineda.com i també al 628 474 022.

 

1