Vés al contingut
1

Centenars d'esportistes disputaran la TriRelay de Pineda

 

 

Es farà dissabte a la tarda. És un triatló per relleus en distància Super Sprint ( 300 m natació, 7 km ciclisme i 2 km cursa a peu). Una prova espectacular que es fa de forma consecutiva i de forma encadenada. Cadascun dels 3 integrants fa les tres proves abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Sempre suposa un repte per l'organització que un cop més ha estat tot un èxit. Hi han participat atletes d'arreu del país.


 

Hi ha categories infantils i juvenils que pugen molt forts i això és garantia que hi ha bons esportistes a Catalunya de clubs de tot arreu.


 

La prova es disputa dissabte a la tarda al Passeig Marítim de Pineda en les seves diverses categories, masculí i femení, però també Open i la Triatló Jove i la Triatló Endurance.


 

L'horari de sortida previst és a les 15:30 hores i consta de tres proves:

 

  1. Tram natació: En forma de U invertida, entre la Riera de Pineda i l’Av. Tarongers.

  2. Tram de ciclisme: Pg. Marítim, entre el carrer Moragas i Barret i la Plaça del Sol

  3. Tram de cursa a peu: Pg. de Mar (zona platja), entre la riera de Pineda i davant de la plaça del Sol.

 

Per garantir la seguretat dels participants es prohibirà l'estacionament el dissabte al matí al matí al Pg. Marítim,entre el carrer Moragas i Barret i la Plaça del Sol. S'instal·larà senyalització excepcional de prohibició d'estacionament amb antelació. També es tallarà la circulació al Pg. Marítim.