Vés al contingut
1

ERC demana més neteja a Can Martorell i millores a la finca de can Cua

 

 

 

Al darrer ple municipal el grup d'ERC va demanar més neteja a l'espai natural de Pineda, concretament a Can Martorell que és una finca municipal. És el sector que fa molts anys havia sigut un abocador de deixalles i que es va restaurar presentant l'aspecte actual. Han dit que «és un espai mal aprofitat i caldrià un millor manteniment». L'Ajuntament de Pineda el fa servir com a espai per emmagatzemar material, com ara els nous contenidors, però molt sovint, gent incívica hi aboca grans quantitats de deixalles. Han insistit en que «cal fer una neteja a fons de tot l'espai».

L'equip de govern ha dit que són conscients «i estan pendents d'una ampliació del parc de Montnegre en un pla que és complex però confien que pugui millorar l'estat de tot el sector».

 

ERC també ha demanat millores i una millor neteja a la finca de can Cua que també és municipal i conté l'aqüeducte romà i que «presenta mal estat i no s'hi ha fet cap inversió més» segons ha dit ERC i «podria ser un espai ben senyalitzat i com a centre d'interpretació» i fer neteja de l'espai. L'equip de govern ha dit que «per ara no s'hi ha fet res, més enllà de fer neteja ara fa uns mesos, perquè estan pendents d'un projecte futur».

També han dit que «de la mà de la Diputació de Barcelona volen donar un impuls a la finca i dotar-la de sentit».

 

1

 

 

Les ADF de l'Alt Maresme obren canal de WhatsApp per denunciar abocaments al medi natural

El telèfon és el 659 52 64 21. Volen que sigui una eina útil per informar d'un arbre caigut en mig d'un camí principal o si heu trobat un abocament il·legal al bosc. En cas d'emergència recorden que cal trucar al 112.

Pots informar de la incidència de dilluns a diumenge però no s'admeten trucades ni missatges d'àudio. A més no es podran respondre missatges que no siguin de l'àmbit de l'ADF i qualsevol missatge amb insults, faltes de respecte i amenaces, serà bloquejat i denunciat als Mossos d'Esquadra.