Vés al contingut
1

El Consell Comarcal inicia les reunions amb els alcaldies per consensuar una estratègia pel litoral

 

Foto del darrer temporal a Pineda.

 

L'objectiu d’aquestes reunions de treball és revisar l’estratègia de l'Estat central i afegir peticions específiques, particularitats o nous sistemes de protecció de litoral. Es va fer una proposta el 2014 que ara cal revisar.


 

Els Alcaldes de Llavaneres, Àlex Neira, i Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, s’han reunit avui amb el vicepresident del Consell Comarcal del Maresme i responsable de litoral, Rafa Navarro, en la primera de les trobades planificades per recuperar un consens comarcal envers l’estratègia litoral. 

En aquest sentit, cal assenyalar que la Demarcació de Costes de l’Estat a Catalunya ha expressat al Consell Comarcal del Maresme la voluntat d’estudiar qualsevol proposta alternativa a l’Estratègia 2014 presentada per Ajuntaments, amb la intenció d’actualitzar l’esmentat document marc. Per això, des del CCM –tal com es va anunciar al darrer Consell d’Alcaldies– s’ha entomat la responsabilitat de recuperar el front comú que ja va existir a començaments de la dècada dels 10, i que va donar com a resultat una Estratègia d’Actuació que, a hores d’ara, només s’ha concretat en una població de la comarca, Premià de Mar.