Vés al contingut
2

26M: La campanya i les eleccions, explicades des d'un punt de vista tècnic i de cobertura

Foto: Albert Puigvert, Ignasi Fernández, Maria-Josep Hernàndez i Pep Basart

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Ràdio Pineda ha dedicat el programa Pineda es Mou a explicar el funcionament de les eleccions, el seguiment que farà l'emissora i la col·laboració amb l'Àrea d'informàtica i Noves Tecnologies, així com a explicar l'evolució dels processos electorals, des d'un punt de vista tècnic, en aquests 40 anys d'ajuntaments democràtics.


 

Han participat el responsable de Processos Electorals de l'Ajuntament de Pineda, Albert Puigvert (40 anys d'Ajuntaments democràtics fent aquesta tasca a Pineda), i el cap d'Informàtica i Sistemes d'Informació, Ignasi Fernández, junt amb Maria-Josep Hernàndez, coordinadora de Ràdio Pineda, i Pep Basart, redactor dels Serveis Informatius de Ràdio Pineda.


 

Al programa s'ha parlat de la cobertura de Ràdio Pineda, el paper de l'Àrea d'Informàtica i Noves Tecnologies, el funcionament dels processos electorals, la tasca tècnica que es fa des de l'Ajuntament i moltes curiositats i dades d'interés.


 

En el programa s'ha fet un reconeixement a Albert Puigvert, per tots els anys, 40 d'ajuntaments democràtics, que ha estat fent aquesta tasca a l'Ajuntament. També s'ha destacat tota la feina que es fa, i sovint no es veu, del funcionariat, Policia Local i Brigada, per garantir el bon funcionament de la jornada electoral.

 

2