Vés al contingut
antoni poch

Antoni Poch torna a Montserrat

Ara té 91 anys i el ciclisme ha estat la seva gran afició des de que va començar als 15 anys amb una bicicleta que li va regalar el seu cunyat, i que ell va anar arreglant i millorant a poc a poc.
Foto de Albert Mulero

Antoni Poch torna a pujar a Montserrat en bicicleta

El pinedenc Antoni Poch i Vilamajó ha complert de nou la seva cita anual de pujar en bicicleta al Monestir de Montserrat. Ara té 90 anys i el ciclisme ha estat la seva gran afició des de que va començar als 15 anys amb una bicicleta que li va regalar el seu cunyat, i que ell va anar arreglant i millorant a poc a poc.

Xerrada a Can Comas

Ciclistes de tota la comarca assisteixen a la xerrada de l'entrenador nacional Josep Codinach

Aquest dissabte passat es va celebrar una xerrada a Can Comas sobre entrenament de ciclisme a càrrec del tècnic Josep Codinach, entrenador nacional i preparador de l’equip UCI Continental. La sala va quedar petita per la gran assistència de corredors de la comarca de totes les disciplines de ciclisme. El ponent va fer una explicació tècnica i els ciclistes van poder fer preguntes.

El Club Ciclista Pineda vol agrair l’assistència a tots els participants i a l’empresa TribikeTrainer pel suport en organitzar la xerrada, així com a l'Ajuntament de Pineda.

Club Ciclista Pineda

Xerrada a Pineda amb el nom "La planificació del ciclista"

El Club Ciclista Pineda organitza, aquest dissabte, la xerrada 'La planificació del/la ciclista' a càrrec de l'entrenador nacional Josep Codinach Terradas. La xerrada, dirigida als amants del ciclisme, tractarà dels principals factors que determinen el potencial d'un ciclista. També parlarà de com s'ha de planificar una temporada ciclista d'una forma molt bàsica. La xerrada és aquest dissabte a les 7 de la tarda a la Sala d'Actes de Can Comas.

Subscriu-te a ciclisme