Vés al contingut
Guanyadors Concurs Idees emprenedores Pineda

L'Institut Euclides, Clautic i l'estudiant universitari, Jonathan Serrano, guanyadors del I Concurs d'Idees Emprenedores per a Joves

Els guanyadors del Concurs d'Idees Emprenedores per a Joves, organitzat pel Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda han estat un grup d'alumnes del centre de formació Clautic, un grup de l'Institut Euclides i un estudiant universitari. Hi havia tres categories: Idea per una pineda millor, Idea més Innovadora i Idea més sostenible o solidària.

Emilio Duró a les Jornades Econòmiques

Les IX Jornades Econòmiques omplen l'Auditori de Pineda amb Emilio Duró, Javier Luxor i Patricia Ramírez

Amb l'Auditori de Pineda ple de gom a gom, es celebren a Pineda des d'aquest matí les IX Jornades Econòmiques. El títol de les jornades d'aquesta edició és "Donant valor a l'empresa" i estan organitzades per l'Ajuntament amb al col.laboració de l Diputació de Barcelona, l'Associació d'Empresaris del Polígon, Golden Hotels i Ràdio Pineda. Unes jornades que tenen el suport i patrocini de les empreses més destacades del municipi.

IX Jornades Econòmiques de Pineda i l'Alt Maresme

Emilio Duró, Javier Luxor i Patrícia Ramírez a les IX Jornades Econòmiques de Pineda i l'Alt Maresme

Cartell de luxe en les IX Jornades Econòmiques a Pineda de Mar sota el títol "Donant valor a l'empresa". Les Jornades es celebraran a l'Auditori de Pineda el proper 17 de maig i les ponències van a càrrec de l'assessor, consultor i formador, Emilio Duró; del mentalista corporatiu, Javier Luxor; i de l'escriptora, conferenciant i psicòloga de la salut i l'esport, Patrícia Ramírez.

Subscriu-te a jornades econòmiques