Vés al contingut
1

La periodista i experta en estratègia digital, Mariola Dinarès, diu a Ràdio Pineda «que la nostra vida ja és digital»

 


 

Mariola Dinarès va participar ara fa uns dies a les Jornades Econòmiques de Pineda i va demanar no tenir «alarmisme digital i va afegir que tothom té una vida digital sense saber-ho». Per això ha remarcat que «només ens calen les eines per saber aprofitar el que ofereix».

Va analitzar els pros i contres de les xarxes socials i, en conjunt, del món digital a l'empresa. Va parlar de la importància de ser a Linkedin per a totes les empreses i empresaris, la importància del marketing digital, les diferents xarxes i usos, els algoritmes, i la diversificació de "creadors i creadores digitals". També va parlar de ciberseguretat.

També ha demanat als petits empresaris «que ho tinguin com a prioritat i busquin el temps per ser a les xarxes i a internet per vendre més i millor».

 

Les XI Jornades Econòmiques de Pineda i l'Alt Maresme s'han celebrat a Pineda. Han destacat per la qualitat dels ponents escollits i també per ser molt pràctiques quant als continguts. Les Jornades han tractat les llums i ombres del mon digital, els pros i contres.