Vés al contingut
1

Les XI Jornades Econòmiques analitzaran el món digital i l'empresa, amb les seves llums i ombres

 

Tornen les jornades Econòmiques de Pineda i l'Alt Maresme. Unes jornades bianuals, que estan dirigides al sector empresarial i comercial de tota la comarca, i que tracta temes relacionats amb l'economia de forma propera i pràctica. En aquesta edició estaran dedicades al món digital i l'empresa, les oportunitats que suposa aquest món però també els perills. Seran dimecres 22 de juny a l'Auditori de Pineda i cal inscripció prèvia, gratuïta, a través del web de l'Ajuntament de Pineda.

 

El programa d’aquesta XI edició comptarà amb quatre ponències i una taula rodona. L’encarregada d’obrir les Jornades serà Mariola Dinarès, directora i presentadora del «Popap» de Catalunya Ràdio. Analitzarà les llums i les ombres en el món digital i l’empresa en un moment de transformació, accelerat per la pandèmia, que genera oportunitats i també amenaces.

 

1

 

L'alcalde, Xavier Amor, ha destacat que seran unes jornades molt pragmàtiques, per aprendre i formar-se «sobre el mon digital i la presència de les empreses a la xarxa, així com de les possibles amenaces». El regidor d'Empresa, Planejament i Grans Projectes, Jordi Masnou, ha explicat que estan obertes a empresaris, comerciants i emprenedors, tant de Pineda com d'arreu de la comarca.

 

Escolta AQUI EL PROGRAMA

 

1
Xavier Amor i Jordi Masnou han presentat les Jornades a Ràdio Pineda, amb Maria-Josep Hernàndez


 

 

Una altra ponència serà càrrec de Josep M. Martínez, webmaster de Jardín de Ideas: agencia de marketing digital, tractarà sobre les oportunitats. L'expert en marketing digital parlarà sobre la urgència de ser visible en el món digital i totes les possibilitats que pot trobar-hi una empresa.

 

1
 

 

Sobre les amenaces tractarà la ponència de Bruno Pérez Junca, expert en seguretat i pèrit judicial informàtic forense. i Amb la seva ponència «Un ciberatac no ens el podem permetre» oferirà la visió actual amb demostracions pràctiques També Albert Orriols, Manager de Gobernança, Seguretat i Qualitat de SERHS Serveis, farà una ponència sobre ciberseguretat.

 

1

 

 

1


 

Entre ponències es podrà assistir a una taula rodona on diferents experts debatran i complementaran els seus coneixements. Moderat per la periodista Maria-Josep Hernández, directora de Ràdio Pineda, al debat hi participaran Ester Bernadó, Directora de l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus; Marc Gàlvez, director Clautic; Joan Guardado, cap de la unitat d’investigació de l’ABP d’Arenys; i Maria Riera, representant del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

 

1
 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que amb aquestes jornades s'espera que les empreses surtin reforçades.

 

1