Vés al contingut
Pilar Rahola i Noemí Llorens

Pilar Rahola a Pineda: «Catalunya som un poble que ha dit prou»

 

Escolta AQUÍ Pilar Rahola

Escolta AQUÍ Noemí Llorens

 

Divendres es va fer a Pineda la xerrada-debat amb la periodista i escriptora Pilar Rahola, amb el títol "I ara què?", organitzada per En Marxa, Plataforma Democràtica per Pineda. L'acte va omplir el Centre Cultural i Recreatiu en un acte que es va recordar especialment els fets de l'1 d'octubre.

 

Pilar Rahola va dir a Pineda que «Catalunya ha sobreviscut perquè la gent ha volgut que sobrevisqués» i va afirmar que «l'1 d'octubre ha destruït la vella política a Catalunya, que ara es divideix en dos: els que van defensar les urnes i els que les van atacar». Entrevistada per Ràdio Pineda, va explicar que vol donar suport a totes les persones que defensen «l'ideal de llibertat i l'ideal republicà». Va manifestar que «hem resistit, hem sobreviscut i ara cal treballar per vèncer».

 

Pilar Rahola va reclamar unitat, i va dir que «és el que vol la gent», ja que aquest sentiment «està al carrer, a les consciències». Va manifestar també que «no hi ha hagut un sentiment d'unitat més brutal que la gent que va lluitar per les urnes». En  aquest mateix sentit es va expressar la candidata d'En Marxa a les Eleccions Municipals, Noemí Llorens, recordant que l'1 d'Octubre va fer «unir la gent»

 

En l'acte, Pilar Rahola també va respondre un seguit de preguntes de diverses entitats que van generar debat entre els assistents.


 

Sònia Rojas presenta l'acte
Pilar Rahola, Noemí Llorens i Sonia Rojas

 

 

2