Vés al contingut
1

L'Ateneu Popular Sa Boada i Gong organitzen actes amb motiu de la 'Vaga mundial pel clima'

La vaga mundial pel clima que es farà arreu del món, avui divendres, també arriba a Pineda. En concret, un grup de persones s'han organitzat per fer una recollida de burilles de la Platja dels Pescadors, avui a les 5 de la tarda amb trobada a les barques. Demanen portar guants, bosses de paper, pinces i si voleu, màscara.

 

1
Recollida de burilles a la Platja de Pineda.

 

Dins aquesta campanya, l'Ateneu Popular Sa Boada i l'Associació Gong organitzen actes a Pineda, amb una concentració avui mateix a la Plaça de Catalunya a partir de 2/4 de 7 de la tarda amb el nom 'Emergència climàtica'. També s'ha fet una crida a que tothom faci canvis per reduir la contaminació i l'ús de residus, i ha afegit que voldran fer peticions a l'Ajuntament de Pineda per mostrar les preocupacions que tenen els joves en aquesta matèria.

També s'ha previst una recollida de deixalles demà dissabte a partir de les 11 del matí, amb sortida de la Plaça del Rei i fins la Platja de Pineda passant per la Riera de Pineda. Pau Grèbol ha dit que recolliran totes les deixalles que trobin i per això ha fet una crida a ajudar-los. Només cal dur guants i bosses per anar recollint la brossa.

 

1

 

Organitzacions juvenils i ambientals i col·lectius de la societat civil de països arreu del món fan una crida a donar suport a la vaga davant l’emergència climàtica que afecta a totes les persones del món. També coincideix amb la cimera de que s'ha fet a Nova York.

1