Vés al contingut
2

Pineda amb La Marató: actes, implicació i molta solidaritat

Fotos: Ràdio Pineda. Més fotografies i vídeos: https://www.facebook.com/radiopineda

 

Aquesta setmana continuen a Pineda els actes a benefici de la Marató de TV3 que organitzen escoles i entitats per recaptar fons per les Malalties Minoritàries. Ahir diumenge es van fer els actes centrals a la plaça Espanya i la plaça de les Mèlies, amb paradetes que van recaptar fons amb venda de productes i sortejos i també diverses actuacions. A dalt de l'escenari van passar-hi el grup de Zumba de Can Xaubet, l'Associació de Dones Pinedenques, l'Escola de Dansa Pas a Pas, Salsa Dance Studio, els quadres de dansa de la Hermandad del Rocío i el ball en línia de l' Associació de ball Licoya. La cloenda de la Matinal va anar a càrrec d'Arian Jiménez amb la cançó «Saluda la Vida» i dels Castellers de l'Alt Maresme, que van fer un pilar i van deixar anar globus vermells.

 

2

 

2

 

La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha fet un bon balanç de tota la participació aquest diumenge, i també ha destacat els actes que ja s'han fet com els que continuen a Pineda. Arian Jiménez també va fer entrega de la recaptació del seu CD després de l'actuació. La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha recordat que Pineda vol sumar totes les aportacions a través d'una plataforma única: migranodearena

https://www.migranodearena.org/reto/20825/pineda-de-mar-amb-la-marato-detv3

 

2

 

Són moltes les entitats culturals i esportives que han fet diversos actes, a banda de la matinal de diumenge. Per exemple, Els Fantasmes del Nadal del Centre Cultural va recaptar dissabte 2.070€, Mare Nostrum va recollir diners per la Marató al Poema de Nadal, els partits de veterans i veteranes de bàsquet de la UER Pineda i el concert de Festa'n'cat que l'Assemblea va organitzar diumenge a la tarda.