Vés al contingut
1

Aquest diumenge comença el 40è concurs de teatre Premi Vila de Pineda amb una comèdia

L'obra de teatre "M'agrades a les fosques' a càrrec de la companyia 8 de Terrassa és l'encarregada de donar el tret de sortida al 40è concurs de teatre Premi Vila de Pineda. El concurs comença diumenge amb un muntatge que és una barreja entre l’alta comèdia de Hollywood dels anys 40-50 i la tradició literària de la comèdia anglesa i francesa. La companyia 8 de Terrassa va estrenar aquest muntatge l'any 2009 i la recupera aquest any per portar-la al concurs de teatre de Pineda.

És una comèdia amb malentesos, l’ús de la ironia, i el joc de paraules segons ha explicat l'autora de l'obra Rosa Ponsarnau. Són tres generacions de dones que viuen a la mateixa casa: La Maria és l’avia, una infermera jubilada amb molta empenta, la Marta, que és la filla i mare soltera que no sap gaudir de la vida, i la Berta és la neta adolescent de 16 anys. A totes les seves històries s’hi afegeixen les de la veïna Isabel i el Manel, el pare sense funcions de la Berta. Tots viuen el dia a dia sense sospitar que tenen moltes més coses en comú de les que mai no havien imaginat.

Rosa Ponsarnau ha explicat que estan contents de poder obrir el concurs pinedenc amb aquesta obra que ha tingut molt d'èxit allà on ha estat representada. La Cia. 8 de Terrassa animen als espectadors a anar a veure l'obra de teatre perquè segons han explicat «passaran una bona tarda de diumenge».

L'obra 'M'agrades a les fosques' es pot veure aquest diumenge a les 6 de la tarda a la sala gran del centre. Entrades a la venda al web: www.ccrpineda.com o el mateix dia a la taquilla del teatre.


 

Foto: Companyia 8

 

1

 

1